Bodyflex-yoga-meditation

Zaterdag 25 juli 2015 workshop:
De acht paden van Yoga en Meditatie

Iedere maand organiseert Yoga en Pilates studio Bodyflex 100% Catharina workshops. Een workshop is bedoeld om een onderwerp verder uit te diepen of kennis te maken met een van de producten die de studio biedt.

Yoga staat voor een worden, de leer van Yoga is terug te vinden in enkele boeken: zoals de Yoga sutra’s van Patanjali, de Veda’s en de Bhagavadgita. In de Yoga sutra’s zijn opgenoemd de acht paden van Yoga. Een van de paden is Asana ofwel oefening, deze oefeningen zorgen ervoor dat de energie of prana beter gaat stromen. Om deze te laten stromen maken we gebruiken van Bandha’s, ademhaling en nadis (Yoga Anatomie). In deze workshop maak je kennis met de acht paden van Yoga, worden oefeningen gedaan die de energie in het lichaam regulieren en wordt ingegaan op meditatie en de mala.

Kosten voor deze workshop: € 35,00. Aanvang workshop: 14.00 duur 2 uur.

Voor deelname aan deze week/workshops kun je een plaats reserveren via de website: www.bodyflex.nl of bellen naar 070-3656583. Gereserveerde plaatsen voor de workshop graag afmelden 1 dag voor aanvang van de workshop.