koffie-de-kleine-koffiebranderij-bonen-aroma

De Kleine Koffiebrandeij

Voor mij betekent het branden van koffie het ontdekken van de meest intieme geheimen van de koffieboon. Het jarenlange zoeken naar de beste koffies heeft gezorgd voor een diepgaande passie voor echt goede koffie, en voor het kwaliteitsproces dat loopt van plantage tot kop.

Iedere branderij heeft zijn eigen ‘roast’. Bij het brandproces is het de kunst om de juiste verhoudingen in temperatuur, tijdsduur en het afkoelen te vinden. Mijn jarenlange ervaring met koffie branden, en het luisteren naar mijn klanten, hebben geleid tot een persoonlijke selectie van koffies die zowel mij als mijn klanten tevreden stellen.

Dus kom gezellig langs om een bakkie te doen.

Website:http://dekleinekoffiebranderij.nl/site/
Adres:Prins Hendrikstraat 47, 2518 HJ Den Haag