De Parels van Leidschenveen is een jaarlijks terugkerend gratis wijkevenement dat dit jaar voor de tiende keer wordt georganiseerd. Bewoners van Leidschenveen delen hun passie, hobby of bijzonder beroep met mede wijkbewoners op deze dag. Door de enthousiaste inzet van alle betrokkenen is de Pareldag uitgegroeid tot een wijkfestijn voor jong en oud. Ik ben een van de enthousiaste deelnemers met mijn reisbureau Personal Touch Travel. Zondag 25 september kan je met mij kennismaken en deelnemen aan de presentatie over Zuid-Afrika. Na afloop van de presentatie is er een quiz waarbij er leuke prijzen te winnen zijn waaronder een reischeque t.w.v. €50,00.

Personal Touch Travel biedt niet alleen reizen naar Zuid-Afrika aan maar ook voor vakanties binnen Europa, de Caribbean maar ook bijvoorbeeld een cruisevakantie. Mijn glossy reismagazine is net uit en staat bol van de reisinspiratie, tips en de leukste reisgadgets.

Heb je een specifieke vraag over een vakantie stuur mij dan een e-mail en maak een afspraak voor op de Pareldag. Stel je prijs op een persoonlijk reisadvies van mij maar kan je a.s. zondag er niet bij zijn bel of mail mij gerust voor een afspraak.