image

Sneeuwwitje en de zeven Dwergen

Het sprookje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen is een oud verhaal uit het Duitse Zevengebergte en iedereen kent het. In deze familievoorstelling komen het mooie, lieve prinsesje, de boze koningin en de grappige dwergen weer tot leven. Jonge Russische en Nederlandse dansers van V.Kuramshin Klassiek Ballet Academie St-Petersburg en Den Haag vertellen het sprookje in een kleurrijk en spannend klassiek ballet.
Met muziek van Saint-Saëns, Offenbach, Dvořák en Massenet. Choreografie en enscenering door Tatiana Petrova en Vladislav Kuramshin van het jeugdballettheater “Choreografische Miniaturen” uit Sint-Petersburg.
Dansers: Winners van de Internationale ballet concoursen V. Fedorova, R.Strokina, studenten academie o.a. D.Vermeulen, A. van de Klashorst, M.Polikarpova.

Vrijdag 27 februari 2015 om 13:00 en om 15:30 in Zeeheldentheater, Trompstraat 342, 2518 VT Den Haag.
De voorstelling duurt ruim een uur.

De Sneeuwkoningin
De Sneeuwkoningin – het wintersprookje van Hans Christian Andersen – is een verhaal over een liefde, moed en niet opgeven. Wanneer de jongen Kai een splinter van de boze toverspiegel in zijn oog en hart krijgt geeft hij niets meer om zijn vriendinnetje Gerda. Hij raakt in de macht van de Sneeuwkoningin die hem meeneemt naar haar ijzige rijk. Het dappere en sterke meisje Gerda gaat hem zoeken en na vele avonturen redt ze Kai en komen ze samen weer thuis.
Muziek van Konstantin Vasiliev. Choreografie en enscenering door Tatiana Petrova en Vladislav Kuramshin van het jeugdballettheater “Choreografische Miniaturen” uit Sint-Petersburg.
Dansers: Winners van de Internationale ballet concoursen V. Fedorova, R. Strokina, studenten academie o.a. D.Vermeulen, A. van de Klashorst, M.Polikarpova.

Zaterdag 28 februari 2015 om 13:00 en om 15:30 in Zeeheldentheater, Trompstraat 342, 2518 VT Den Haag.
Zondag 8 maart 2015 om 14:00 en 16:00. Bergkerk, Den Haag. Daal en Bergselaan 50a, 2565 AE Den Haag.
De voorstelling duurt ruim een uur.

http://classicalrussianballet.com/buy-tickets-now-2/