wintersport

Kies voor een sportieve vakantie in verse poedersneeuw!

Of je nu op zoek bent naar een korte skibreak of een langere skivakantie met compleet verzorgde catering: bij mij ben je aan het juiste adres.

Als persoonlijk reisadviseur neem ik al je reiszorgen uit handen. Met 24 jaar ervaring als reisadviseur kan ik een reis van a tot z regelen voor jou. Van stedentrip tot all-inclusive vakantie en van wintersport tot aan een reis rond de wereld. Jouw reis en wensen verzorg ik tot in de puntjes. De voordelen? Mijn persoonlijke service kost niets extra, je mijdt het drukke reisbureau en hebt geen stress van alles zelf uitzoeken. En als je het wilt kom ik zelfs aan huis om alle reiswensen te bespreken: waar en wanneer, die keuze is aan jou!

 

Meer informatie ga naar:

http://www.personaltouchtravel.nl/adviseur/jennifer-hunte/