juristennetwerk

Zo werkt JuristenNetwerk

 • Telefonisch en online hulp
  We behandelen uw vraag via de telefoon. Dat werkt snel en direct. En we kunnen daardoor onze tarieven laag houden.
 • Eerste advies gratis (15 minuten)
  U stelt uw vraag en kiest een jurist. U zet erbij wanneer de jurist u terug kan bellen. Dat telefoongesprek is gratis. Het duurt ongeveer 15 minuten.
  Jurist naar keuze
 • U stelt uw vraag online. Daarna krijgt u een overzicht van juristen die uw vraag kunnen beantwoorden. U kunt zien hoe andere mensen deze juristen beoordelen. Zodat u de jurist kan kiezen die het beste bij u past.
  Duidelijkheid over de prijs
  De jurist maakt duidelijke afspraken met u. Over de aanpak van uw zaak en over de kosten. U weet vooraf precies hoeveel u betaalt
 • Ervaren en gespecialiseerde juristen
  Onze juristen hebben minstens 5 jaar ervaring. De meeste vragen nemen zij direct in behandeling. Het kan gebeuren dat een jurist uw zaak niet kan behandelen. Bijvoorbeeld als het om een heel ingewikkelde, bijzondere situatie gaat. De jurist zal u dan doorsturen naar de juiste persoon of instantie.
 • Snelle oplossing, liefst zonder rechter
  In de meeste gevallen kan de jurist uw zaak zelf afhandelen. Is er een rechtszaak door een advocaat nodig? Wij vragen een offerte op bij minstens 5 advocaten met de juiste specialisatie. Ook helpen we u bij uw keuze.
  Rechtsbijstandsverzekering?

http://www.juristennetwerk.nl/