lineke-booster-yoga-coaching

Tijd om te stralen
Coaching | Yoga | Mindfulness I Lifestyle

Kilau
Kilau heeft als doel mensen te laten stralen. Door middel van coaching, yoga, mindfulness en een gezonde leefstijl.

Activiteiten
Kilau organiseert regelmatig activiteiten waaronder yoga, office yoga, mindfulness meditatie en wandelingen. Daarnaast organiseert Kilau diverse workshops & retreats het gehele jaar door.

Meetup
Momenteel worden er diverse activiteiten via meetup georganiseerd, waaronder wandelingen, yoga lessen en mindfulness meditaties.
Den-Haag-Walking-in-Nature
Den-Haag-Art-of-Breathing-Mindfulness-Yoga-Meetup

Coaching
Wil je meer balans in je leven? Wil je meer energie? Hoe ga je om met stress?
Het coachingstraject van Kilau kan je helpen met deze vraagstukken. Naast een traject kun je ook een los coachingsgesprek aanvragen.

Stress
Druk druk druk. Geen tijd om op adem te komen. Gedachten in je hoofd die door blijven malen. To-do lijsten die niet ophouden. Zoveel moeten. Het zorgt voor veel mensen voor behoorlijk wat stress. Deze stress gaat in je lichaam zitten en kan leiden tot fysieke en mentale klachten. Hierdoor ben je misschien veel sneller prikkelbaar. Moe en futloos. Zou het niet fijn zijn om weer fit te zien. Je weer vitaal te voelen. Je weer te kunnen focussen op de dingen waar je energie van krijgt? Waardoor je weer gaat stralen. Kilau wil mensen weer laten stralen. Door middel van het aanbieden van diverse activiteiten en diensten die jou helpen om beter om te gaan met stress. En jou weer de energie te geven om het beste uit jezelf te halen.

Kilau
Binckhorstlaan 36, unit M312
2516 BE Den Haag

www.kilau.eu
http://blog.kilau.eu

You don’t speak Dutch? No problem! All the activities, including coaching can also be held in English.