Facilikoen

Facilikoen

 

Ik ben een facilitair projectmanager uit Den Haag met 10 jaar landelijk ervaring binnen kantoren, overheid, onderwijsinstellingen en productielocaties. De meeste daarvan waren bouwprojecten  en verhuizingen. Ik ga zeer doelgericht te werk, afspraak = afspraak en ik communiceer helder en regelmatig over voortgang. Facilitaire projecten leiden past goed bij mij, ik ben een dienstverlenend persoon die graag praktisch en met een duidelijk doel te werk gaat.

Kenmerkend voor mij is dat ik humor toepas als belangrijk ingrediënt om de resultaten te bereiken. Een goede sfeer in het projectteam brengt mensen in beweging en helpt om het resultaat te bereiken. Lol hebben in mijn werk vind ik belangrijk en ik breng graag mijn enthousiasme, energie en lach mee in het project. Kijk voor een actueel overzicht van mijn projecten op mijn Linkedin pagina.