Idee mix

 

Ik ben marketingadviseur en tekstschrijver.

Voor ondernemers die hun omzet willen verhogen kan ik veel betekenen. We maken een afspraak. Jij vertelt over jouw bedrijf en je product, mijn marketingkennis zorgt ervoor dat ik met ideeën kom over hoe je meer producten of diensten kunt gaan verkopen. Als de oplossing een tekst is (voor bijvoorbeeld een website, folder of wervingsbrief) kan ik ook dat traject voor mijn rekening nemen. Soms schrijf ik voor een bedrijf alleen een promotioneel plan of word ik uitgenodigd een ochtend te brainstormen over ideeën.

Daarnaast geef ik les. Ook op mijn twee vakgebieden. Nederlands aan Nederlanders en buitenlanders en trainingen pr/marketing/communicatie.

Ik werk op offerte- of uurbasis. Mijn eerste uur is gratis voor iedereen die op een redelijke afstand  woont, dus nodig mij maar uit via info@ideemix.nl