spruitjesposterkopie

Daar grootse veranderingen veelal op gang worden gebracht door iets kleins heet Fruittella de TroubaBoer je van harte welkom bij deze Kiemkrachtige workshop! Tijdens deze workshop kun je spelenderwijs ontdekken hoe je door zoiets kleins te kweken als Kiem en Microgroenten je grootse veranderingen teweeg kunt brengen voor je gezondheid en leefomgeving.

En het mooie eraan is dat het je nauwelijks tijd, energie, ruimte of geld kost. Het kweken van Kiem en Microgroenten is vele malen gezonder en voedzamer dan gekookte groenten en granen. En mocht de nood aan de man komen, in tijden van schaarte kun je er prima op overleven!

We storten ons op allerlei facetten van het kweken en proberen kiemkrachtige recepten uit. De workshop wordt op ingetogen en creatieve wijze afgesloten met het maken van een zadenmandala. En natuurlijk zingt Fruittella er nog een fruitig liedje bij….

Fruittella heet je van harte welkom op 20 november van 19.30 tot 22,00. bij Galerie Wapiti aan de Marconistraat 10 te den Haag.

De bijdrage voor deze kiemkrachtige workshop is 35 euro. Contant betalen bij aanvang. Aanmelding via groengeluk@yahoo.com

www.plantaparty.nl

Afbeelding1